Pre základnú funkčnosť, spríjemnenie používania webu, analytické účely a v prípade udelenia súhlasu aj na účely cielenia reklamy využívame súbory cookies. Nastavenie vlastných preferencií cookies môžete kedykoľvek upraviť odkazom v spodnej časti stránok.

Odmietnuť všetko môžete tu.

Úvod » Hudba - CD/DVD/LP/Blu-Ray » Dream Theater - Studio Albums


Dream Theater - Studio Albums

Kapela Dream Theater je americké progmetalové uskupení.


Skladom: 0,00
Číslo produktu: 1686175642
Nosič / počet: CD/11
Datum vydání: 30.6.2014
EAN kód: 0016861756420
Naša cena bez DPH: 48,30 EUR
Naša cena s DPH (20 %):
57,96 EUR

do košíka:


Images and Words (1992)
1. Pull Me Under
2. Another Day
3. Take the Time
4. Surrounded
5. Metropolis—Part I: The Miracle and the Sleeper
6. Under a Glass Moon
7. Wait for Sleep
8. Learning to Live

Awake (1994)
1. 6:00
2. Caught in a Web
3. Innocence Faded
4. A Mind Beside Itself: I. Erotomania
5. A Mind Beside Itself: II. Voices
6. A Mind Beside Itself: III. The Silent Man
7. The Mirror
8. Lie
9. Lifting Shadows Off a Dream
10. Scarred
11. Space-Dye Vest

Falling into Infinity (1997)
1. New Millennium
2. You Not Me
3. Peruvian Skies
4. Hollow Years
5. Burning My Soul
6. Hell's Kitchen
7. Lines in the Sand
8. Take Away My Pain
9. Just Let Me Breathe
10. Anna Lee
11. Trial of Tears

Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory (1999) Act I
1. Scene One: Regression
2. Scene Two: I. Overture 1928
3. Scene Two: II. Strange Deja Vu
4. Scene Three: I. Through My Words
5. Scene Three: II. Fatal Tragedy
6. Scene Four: Beyond This Life
7. Scene Five: Through Her Eyes Act II
8. Scene Six: Home
9. Scene Seven: I. The Dance of Eternity
10. Scene Seven: II. One Last Time
11. Scene Eight: The Spirit Carries On
12. Scene Nine: Finally Free

Six Degrees of Inner Turbulence (2002) – CD1
1. The Glass Prison I. Reflection II. Restoration III. Revelation
2. Blind Faith
3. Misunderstood
4. The Great Debate
5. Disappear

Six Degrees of Inner Turbulence (2002) – CD2
1. Six Degrees of Inner Turbulence I. Overture
2. About to Crash
3. War Inside My Head
4. The Test That Stumped Them All
5. Goodnight Kiss
6. Solitary Shell
7. About to Crash (Reprise)
8. Losing Time/Grand Finale

Train of Thought (2003)
1. As I Am
2. This Dying Soul IV. Reflections of Reality (Revisited) V. Release
3. Endless Sacrifice
4. Honor Thy Father
5. Vacant
6. Stream of Consciousness
7. In the Name of God

Octavarium (2005)
1. The Root of All Evil
VI. Ready
VII. Remove
2. The Answer Lies Within
3. These Walls
4. I Walk Beside You
5. Panic Attack
6. Never Enough
7. Sacrificed Sons
8. Octavarium
I. Someone Like Him
II. Medicate (Awakening)
III. Full Circle
IV. Intervals
V. Razor's Edge

Systematic Chaos (2007)
1. In the Presence of Enemies - Part I I Prelude II Resurrection
2. Forsaken
3. Constant Motion
4. The Dark Eternal Night
5. Repentance VIII Regret IX Restitution
6. Prophets of War
7. The Ministry of Lost Souls
8. In the Presence of Enemies - Part II
III Heretic
IV The Slaughter of the Damned V The Reckoning
VI Salvation

Black Clouds & Silver Linings (2009)
1. A Nightmare to Remember
2. A Rite of Passage
3. Wither
4. The Shattered Fortress
X. Restraint
XI. Receive
XII. Responsible
5. The Best of Times
6. The Count of Tuscany

A Dramatic Turn of Events (2011)
1. On the Backs of Angels
2. Build Me Up, Break Me Down
3. Lost Not Forgotten
4. This Is the Life
5. Bridges in the Sky
6. Outcry
7. Far from Heaven
8. Breaking All Illusions
9. Beneath the Surface


Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.